Torgrim Bekkhus

Torgrim er utdannet blant annet spesialisert hypnoterapeut og jobber godt med mennesker i alle aldre.

Torgrim er alltid på søken etter ny kunnskap og dypere forståelse for menneskesinnet og hypnose faget, og har i tillegg til flerårig utdanning innen klinisk hypnose og hypnoterapi gått personlig i lære hos Henry Leander i flere år.

Torgrim har også fullført spesialisert trening i Dave Elman sine avanserte hypnoseteknikker og terapeutiske metoder.

Torgrim er veldig løsningsorientert og tilpasser timene, for den enkelte klient, for best mulig resultat og opplevelse.

«Torgrim Bekkhus er utrolig dyktig og en av de få her i landet jeg virkelig kan anbefale som hypnoseterapeut! Torgrim utfører ekte hypnose, og er utrolig dyktig til å tilpasse sin hypnose og terapi til hver enkelt klient.» – Henry Leander

Henry Leander, Norges mest brukte hypnotisør

Henry Leander Andersen

Henry Leander Andersen holder for det meste til i Sandefjord der han jobber på fulltid med kurs/undervisning og terapeutisk bruk av hypnose.

Interessen for hypnose startet da han var omkring 12 år gammel og det første møte med hypnose var med Paul McKenna på TV. Dette fasinerte han stort og få måneder etter fikk han tak i, og leste boken «Paul McKenna – Hypnose»

Siden han startet profesjonelt, har han jobbet med alt fra skuespillere, programledere, idrettsutøvere, bedriftsledere og vanlige personer som trenger litt hjelp for å endre uvaner, fjerne frykt og fobi eller lære seg teknikker for å mestre oppgavene sine.

Som en av Norges mest benyttede hypnotisører,
har han hypnotisert over 55 000 mennesker, og tallet øker daglig.

Henry Leander er for tiden permittert fra klinikken, så pr dags dato vil det kun være andre dyktige terapeuter, som blant annet Torgrim Bekkhus –  som jobber i han sitt sted.

Henry startet i 2005 Sandefjord Hypnoseterapi og har personlig eksaminert Spesialisert Hypnoterapeut Torgrim Bekkhus som nå jobber daglig ved klinikken med hypnose som verktøy for å blant annet hjelpe mennesker i alle aldre med å slutte å røyke, øke selvtillit, øke motivasjon innen forskjellige områder, bli kvitt frykt/fobi og hjelp ved endring av all type uvaner.

Utdannelse

Henry Leander har bestått eksamen i hypnose ved «The Robert Shields College» som er akkreditert av en av de største hypnoseorganisasjonene i verden og har nå 3 utdannelser i hypnose.

Henry Leander har fullført eksamen som NLP Master Practitioner og praktiserer behandlingsformen NLP (Nevrolingvistisk Programmering) som var en del av behandlingsformene vist på TV-Norge sin tv-serie «I Can Change Your Life» med Paul McKenna.

Henry Leander har hatt æren av å lære personlig av bl.a. Larry Elman (sønnen til Dave Elman) samt de kjente hypnotisørene Richard Nongard og John Cerbone (Nongard og Cerbone er 2 blant USA’s mest kjente og erfarne hypnotsører. John Cerbone blir kalt; «The Trance-Master» og er kjent som verdens raskeste hypnotisør.)

Henry Leander er utdannet og sertifisert instruktør i Dave Elmans metoder ved The Dave Elman Hypnosis Institute i Henderson California USA, og utvider kontinuerlig sin kunnskap og forståelse for sitt fag. Eksempler på dette er kurs/seminarer/workshops med f.eks. Jamie Smart, Andrew Newton (Personen som lærte opp Paul McKenna), John LaValle og Dr. Richard Bandler, og kombinerer ofte metoder han har lært av dem i behandlingen sin.

Henry Leander og Torgrim Bekkhus sine læremestere og inspirasjonskilder er: Dave Elman, Larry Elman, Cheryl Elman, Gerald Kein, Richard Nongard, John Cerbone, Dr. Richard Bandler, John LaValle, Jamie Smart, Wayne Dyer, Paul McKenna, Gerald Kein, Robert Shields, og Robert Phipps.

Sandefjord Hypnoseterapi


I 2005 startet Henry Leander Sandefjord Hypnoseterapi hvor Torgrim Bekkhus jobber med hypnoseterapi som verktøy for å hjelpe mennesker med å slutte å røyke, øke selvtillit og motivasjon, bli kvitt frykt/fobi og endring av alle type uvaner.

Les mer

Medlemskap og verv

Terapeutene ved Sandefjord Hypnoseterapi er fullverdig medlem av en rekke verdensomspennende organisasjoner.

  • Sertifisert hypnoterapeut- International Medical and Dentalt Association
  • The Association of Ethical and Professional Hypnotherapists
  • European agency of international hypnotists
  • Worldwide association of NLP Master Practitioners
  • Association of UK hypnotherapists
  • The Association of Complete Mind Therapist (ACMT)
  • The Royle Institute of Hypnotherapy and Psychotherapy (RIHP)
  • National association of conflict managers

Media

tv-opptak-direktesendt-hypnose-henry-leander

Direktesendt hypnose på NRK1 (Dette er første gang i historien noen blir hypnotisert på Norsk direktesendt TV.)

Henry Leander har hatt æren av å få omtale og opptre mye i media der ahn har møtt mange spennende mennesker og samtidig få vist frem forskjellige aspekt av hypnose.

Listen over media er lang og omfatter bl.a. Norsk Ukeblad, Hjemmet, KK (Kvinner og Klær), BA (Bergensavisen), Radio Norge, Kanal 24, Medium, NRK P1, NRK P2, NRK Petre, NRK TV og TV2.

Les mer

Store øyeblikk

Henry Leander Andersen sammen med Richard Bandler
Henry Leander sammen med Dr Richard Bandler (Skaperen av NLP)

Henry Leander Andersen og Michael Neill

Henry Leander sammen med Michael Neill


Henry Leander sammen med John LaValle

Henry Leander og Jamie Smart
Henry Leander sammen med Jamie Smart

Richard Nongard & Henry L Andersen John Cerbone
Henry Leander sammen med Richard Nongard (til venstre) og John Cerbone

Henry Leander Andersen & Jonathan Royle
Henry Leander sammen med Dr. Jonathan Royle PhD

Hypnose på vikinskipet Hamar - Hypnotisør Henry Leander Andersen
Henry Leander demonstrerer hypnoseteknikker med eget show i Vikingskipet på Hamar 2011 foran over 5500 mennesker og direktesendt på TV.

Print Friendly, PDF & Email