Henry Leander, Registrert Hypnoterapeut
og Norges mest brukte hypnotisør

Henry Leander Andersen

Jeg, Henry Leander Andersen, kom til verden i 1981 og holder for det meste til i Sandefjord der jeg jobber på fulltid med kurs/undervisning og terapeutisk bruk av hypnose.

Interessen for hypnose startet da jeg var omkring 12 år gammel og det første møte med hypnose var med Paul McKenna på TV. Dette fasinerte meg stort og få måneder etter fikk jeg tak i, og leste boken «Paul McKenna – Hypnose»

Siden jeg startet profesjonelt, har jeg jobbet med alt fra skuespillere, programledere, idrettsutøvere, bedriftsledere og vanlige personer som trenger litt hjelp for å endre uvaner, fjerne frykt og fobi eller lære seg teknikker for å mestre oppgavene sine.

Som en av Norges mest benyttede hypnotisører,
har jeg hypnotisert over 25 000 mennesker, og tallet øker daglig.

Jeg holder kurs for bedrifter og grupper som ser nytte av personlig utvikling for ansatte og medlemmer. Individuell trening eller gruppetrening, standardkurs eller spesialutviklede program.

Jeg har også utviklet noen underholdende hypnoseshow som kan holdes på oppfordring eller oppleves sporadisk når jeg setter ut på turné rundt i landet.

Utdannelse

Jeg har bestått eksamen i hypnose ved «The Robert Shields College» som er akkreditert av en av de største hypnoseorganisasjonene i verden og har nå 3 utdannelser i hypnose.

Jeg har fullført eksamen som NLP Master Practitioner og praktiserer behandlingsformen NLP (Nevrolingvistisk Programmering) som var en del av behandlingsformene vist på TV-Norge sin tv-serie «I Can Change Your Life» med Paul McKenna.

Jeg har hatt æren av å lære personlig av bl.a. Larry Elman (sønnen til Dave Elman) samt de kjente hypnotisørene Richard Nongard og John Cerbone (Nongard og Cerbone er 2 blant USA’s mest kjente og erfarne hypnotsører. John Cerbone blir kalt; «The Trance-Master» og er kjent som verdens raskeste hypnotisør.)

Jeg utdannet og sertifisert instruktør i Dave Elmans metoder ved The Dave Elman Hypnosis Institute i Henderson California USA, og utvider kontinuerlig min kunnskap og forståelse for mitt fag. Eksempler på dette er kurs/seminarer/workshops med f.eks. Jamie Smart, Andrew Newton (Personen som lærte opp Paul McKenna), John LaValle og Dr. Richard Bandler, og kombinerer ofte metoder jeg har lært av dem i behandlingen min.

Mine læremestere og inspirasjonskilder er: Dave Elman, Larry Elman, Cheryl Elman, Gerald Kein, Richard Nongard, John Cerbone, Dr. Richard Bandler, John LaValle, Jamie Smart, Wayne Dyer, Paul McKenna, Gerald Kein, Robert Shields, og Robert Phipps.

I dag underviser jeg ved Norsk Institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose som er den eneste utdanningen som gir rett til den beskyttede tittelen Registert Hypnoterapeut i Norge.

Les mer

Sandefjord Hypnoseterapi


I 2005 startet jeg Sandefjord Hypnoseterapi hvor jeg daglig jobber med hypnoseterapi som verktøy for å hjelpe mennesker med å slutte å røyke, øke selvtillit og motivasjon, bli kvitt frykt/fobi og endring av alle type uvaner.

Les mer

Medlemskap og verv

Jeg er leder i Norsk Forbund for Klinisk Hypnose (NFKH) og medlem av en rekke verdensomspennende organisasjoner.

  • Sertifisert hypnoterapeut- International Medical and Dentalt Association
  • The Association of Ethical and Professional Hypnotherapists
  • European agency of international hypnotists
  • Worldwide association of NLP Master Practitioners
  • Association of UK hypnotherapists
  • The Association of Complete Mind Therapist (ACMT)
  • The Royle Institute of Hypnotherapy and Psychotherapy (RIHP)
  • National association of conflict managers

Media

tv-opptak-direktesendt-hypnose-henry-leander

Direktesendt hypnose på NRK1 (Dette er første gang i historien noen blir hypnotisert på Norsk direktesendt TV.)

Jeg har hatt æren av å få omtale og opptre mye i media der jeg har møtt mange spennende mennesker og samtidig få vist frem forskjellige aspekt av hypnose.

Listen over media er lang og omfatter bl.a. Norsk Ukeblad, Hjemmet, KK (Kvinner og Klær), BA (Bergensavisen), Radio Norge, Kanal 24, Medium, NRK P1, NRK P2, NRK Petre, NRK TV og TV2.

Les mer

Store øyeblikk for meg

Henry Leander Andersen sammen med Richard Bandler
Meg sammen med Dr Richard Bandler (Skaperen av NLP)

Henry Leander Andersen og Michael Neill

Meg sammen med Michael Neill


Meg sammen med John LaValle

Henry Leander og Jamie Smart
Meg sammen med Jamie Smart

Richard Nongard & Henry L Andersen John Cerbone
Meg sammen med Richard Nongard (til venstre) og John Cerbone

Henry Leander Andersen & Jonathan Royle
Meg sammen med Dr. Jonathan Royle PhD

Hypnose på vikinskipet Hamar - Hypnotisør Henry Leander Andersen
Jeg demonstrerer hypnoseteknikker med eget show i Vikingskipet på Hamar 2011 foran over 5000 mennesker og direktesendt på TV.

Print Friendly, PDF & Email