Hypnoseterapi

Hva er personlig hypnoseterapi?

Personlig hypnoseterapi foregår ved at du og jeg møtes for en sesjon som består av en samtale og litt veiledning før vi gjør hypnose sammen.

En normal sesjon varer inntil 90 minutter, eller inntil 120 minutter for innledende sesjoner dersom det er første gang vi møtes. I en innledende sesjon vil vi først ha en samtale hvor jeg forklarer hvordan hypnose fungerer i praksis, og du kan få svar på de spørsmålene du har om hypnose og behandlingen.

Når vi gjør en hypnose sammen, vil gjennomføringen av hypnosen foregå ved at du sitter i en behagelig lenestol, og jeg guider deg inn i en hypnotisk tilstand hvus du velger å gjøre det jeg foreslår. Du vil ha full kontroll til enhver tid og oppfatte alt som skjer rundt deg. Selv om ordet hypnose er gresk og betyr søvn, vil du ikke sove, være bevisstløs eller omtåket på noen måte. Opplevelsen kan føles som å sitte og dagdrømme mens vi holder på. Du vil huske sesjonen etterpå, og hypnose har ingen bivirkninger eller effekter som f.eks. påvirker evnen din til å kjøre bil i ettertid.

Forberedelser

Det er viktig at du kommer av egen fri vilje for å gjøre de endringene du selv ønsker. De som føler seg overtalt eller tvunget av f.eks. samboer, lege, familie eller venner, lykkes sjelden med å oppnå målet med behandlingen. Kommer du av eget ønske og med konkrete mål, vil du lett og effektivt få hjelp til å gjennomføre endringene som skal til.

Det er viktig at du er trygg på det om skal skje for å kunne la deg selv gå inn i hypnose. Tenk derfor igjennom situasjonen din og eventuelle spørsmål du måtte ha før du kommer.

En sesjon kan vare inntil 120 minutter, så sørg for å gjøre unna toalettbesøk og andre viktige ærend i forkant. Skru av mobiltelefon og eventuelt andre forstyrrende elementer som kan hindre deg i å få fullt utbytte av sesjonen.

Før du kommer til meg første gang er det viktig at du fyller ut og tar med registreringsskjema som du finner ved å klikke her.

Dersom du stiller forberedt, kan jeg hjelpe deg med det meste av motivasjon, endring av uvaner, fjerning av frykt og mentale blokkeringer.

Les mer om Sandefjord Hypnoseterapi eller les mer om de mest vanlige kursene mine:

Les mer om påmelding, priser og betingelser her

Har du spørsmål?

Fyll ut dette skjema, så tar jeg kontakt ved første anledning.