Priser og betingelser

Vi tilbyr tjenester for privatpersoner, grupper og bedrifter.
Tilhører du en av de to siste kategoriene kan du kontakte oss for videre informasjon.

Privatsesjoner med hypnoseterapi

Sesjoner med hypnoseterapi ved Sandefjord Hypnoseterapi holdes med en varighet av inntil 90 minutter. Sesjonene utføres i våre lokaler i våres kontortid, men det kan også gjøres avtaler utenom dette mot et enkelt tillegg i prisen. Alle sesjoner gjennomføres 1:1 i enerom og inkluderer konsultasjon, induksjon, veiledning og behandling.
Les mer om betingelsene lenger ned på siden.

Normal sesjon, hypnoseterapi

Inntil 90 minutter. Inkluderer konsultasjon, veiledning, induksjon og behandling.
Kr 1 900,-

Tillegg for sesjoner utenom kontortid

Kr 1000,-

Tillegg for eksterne sesjoner

Etter avtale

Prisliste, standardpakker for privatpersoner

Røykeslutt

Terapi for deg som ønsker å kutte tobakken. Fungerer både for røyking og snus.
Pakken inkluderer kursmateriell for egen oppfølging.

Les mer

Bestill time her
Kr 3 800,-

Få kontroll over sukkersug, vekt og spisevaner

Terapi for deg som trenger hjelp til å endre spisevaner eller ta kontroll over spiseforstyrrelser for å komme seg til normalvekt. Pakken inkluderer innledende sesjon, en oppfølgende sesjon, samt kursmateriell for egen oppfølging.

Les mer

Bestill time her

Kr 3 800,-

Fjern frykt og fobi

Terapi for deg som vil få kontroll over frykt og fobi. Pakken inkluderer innledende sesjon, en oppfølgende sesjon, samt kursmateriell for egen oppfølging.

Les mer

Bestill time her
Kr 3 800,-

Reduser salt- og søtsuget!

Terapi for deg som sliter med et voldsomt søtsug eller evig lyst på noe salt. Pakken inkluderer innledende sesjon, en oppfølgende sesjon, samt kursmateriell for egen oppfølging.

Les mer

Bestill time her
Kr 3 800,-

Vektreduksjonspakke!

Terapi for deg som sliter med vektnedgang. Pakken inkluderer innledende sesjon, to oppfølgende sesjoner, samt kursmateriell for egen oppfølging.

Les mer

Bestill time her
Kr 5 500,-

Personlig Coaching – motivasjon, selvtillit og livslyst

Unik coaching med Henry Leander som er velegnet for deg som presterer på toppnivå, deg som ønsker å prestere optimalt i sport eller arbeid, trenger hjelp med å finne veien ut av depresjon eller motivasjon for å nå målene dine. Coachingen går over 6 mnd, og pakken inkluderer 2 hele dager alene med Henry Leander, èn oppfølgende sesjon på 120 min pr mnd, samt materiell for egen oppfølging. Hvis du er klar for å virkelig transformere livet ditt over de neste 6 mnd, så kan dette være en god løsning for deg.
Bruk kontaktskjema for mer informasjon.

Kontaktskjema
Kr 65 000,-

Hypnoseshow

Unik underholdning med hypnotisør Henry Leander, hvor du vil få et skreddersydd hypnoseshow tilpasset ditt arrangement. Varighet kan være fra 60 min til 180 min. Henry Leander utfører dessverre ikke lenger hypnoseshow til mindre arrangementer. Det må være minimum 200 mennesker i publikum, og pris starter på min. 120 000,-
Bruk kontaktskjema for mer informasjon. Kun seriøse henvendelser.

Kontaktskjema
fra Kr 120 000,-

Betingelser

Om ikke annet er avtalt, tas betaling kontant i første møte.
Vi aksepterer også følgende betalingskort:VISA_103x65MasterCard_103x65BankAxept_103,64

Avtaler kan ikke avbestilles eller flyttes pr epost eller SMS. Avbestillinger eller endringer som ikke er meldt senest 24 timer i forkant, blir taksert med et gebyr på 75% av oppgitt pris. Det samme gjelder uteblivelse fra avtaler. Avbestilling som avviker fra gjeldende regler, og som skyldes egen eller barns sykdom, må dokumenteres med sykemelding fra lege.

Print Friendly, PDF & Email