Terapitilbud

I tillegg til standard terapitimer, tilbyr jeg også seriøse kurs og utdanning innen hypnose, NLP, selvutvikling og stressmestring.

Du behøver ikke å ha noen forhåndskunnskaper innen noen av feltene for å melde deg på kurs eller workshop (kriterier ved full utdannelse)
Kursene er bygd opp slik at de passer for nybegynnere såvel som erfarne.
Disse kursene er åpne for alle!

 

Neste kurs:

 

– Søndag 26. Oktober | Sandefjord – Få plasser!

Lær deg hypnose og ta kontroll over følelsene dine. Grunnleggende kurs i Hypnose og NLP på 1 dag! Nytt kurs 26. Oktober 2014 i Sandefjord. Klikk her for full informasjon om kurset og påmelding.

 

– Søndag 31. August | Sandefjord – Fulltegnet!

Lær deg hypnose og ta kontroll over følelsene dine. Grunnleggende kurs i Hypnose og NLP på 1 dag! Nytt kurs med oppstart 31. August 2014 i Sandefjord. Klikk her for full informasjon om kurset og påmelding. Fulltegnet!

 

Henry er stolt av og kunne si at både leger, psykologer, psykologistudenter, tannleger og annet helsepersonell velger hans kurs og utdannelse for å lære seg teknikkene og teorien han lærer bort. Klikk her for referanser.

 

Foredrag og demonstrasjoner:

Foredrag og demonstrasjon av hypnose for 200 mennesker på Vikingskipet Hamar

Foredrag og demonstrasjon av hypnose for 200 mennesker på Vikingskipet Hamar

Forelesning? Selskap? Kick off? Konferanse? Gjør Deres anledning til noe som blir husket og snakket om resten av livet! På grunn av sin unike kunnskap og erfaring med hypnose er Henry er ofte benyttet som foredragsholder ved div arrangement. I tillegg til at han har opptrådt for næringslivet over hele Norge, har Henry en rekke TV-opptredener bak seg, fra NRK 1, NRK 3, TV2, TgTV, TV-Vestfold og flere lokalstasjoner.

Henry har hypnotisert over 20 000 mennesker de siste 10 årene, hypnostisert på direktesendt TV, og hold til sammen flere hundre: kurs, foredrag, demonstrasjoner og show.

Henry Leander Andersen er en av Norges mest benyttede hypnotisører og starter der hvor andre hypnotisører avslutter!

Henry hoder helt unike foredrag, og demonstrerer hypnose og sinnets kraft på en helt unik og facinerende måte som du garantert ikke får andre steder her til lands!

 

Kurs, foredrag, demonstrasjoner, show også for skoler.

Ønsker du et helt unikt foredrag/show eller demonstrasjon av hypnose? Ta kontakt nå for et skreddersydd foredrag/show!