Fjern frykt og fobi

Frykt for å snakke i forsamlinger

Tale i forsamlinger, krypdyr, flyskrekk, insekter, heiser, tannleger, oppkast og eksamener…
Frykt og fobi finnes i uendelig mange varianter.
Alle sammen føles vondt og virkelig uansett hva andre forteller eller fakta kan bekrefte.

Hvorfor skal det være så vanskelig å kvitte seg med denne ofte ubegrunnede frykten?

Migrene, vondt i magen, kaldsvette, skjelving, utagerende oppførsel og evige pinsler mens du gruer deg til å konfrontere frykten. Frykt og fobier er i stand til å knekke selv den sterkeste selv om frykten ofte ikke har relasjon til virkeligheten og som regel bare eksisterer i ditt eget hode. Heldigvis er dette også nøkkelen til å hjelpe deg med å overkomme fobiene!

Ingen er født med hverken flyskrekk eller mørkeredsel. Allikevel lever mange med en stadig frykt som må konfronteres på grunn av jobb eller andre nødvendigheter. All frykt er resultat av hendelser, innlærte minner og velment overbevisning fra folk rundt deg. Alt som er innlært kan heldigvis avlæres. Med hypnose kan du bruke fantasien til din fordel og snu hinder til muligheter!

Hva kan du forvente av resultater?

Hypnose er den aller beste metoden å permanent endre uønsket adferd på. Ved hjelp av kraftfull NLP og hypnoseteknikker for å endre rammene du har plassert frykten i, og få deg til å tenke helt nytt, helt fritt for frykten.

Med samtale og hypnose kan jeg hjelpe deg med å slappe av i situasjoner du har fryktet i årevis!
Ingen medisinering eller erstatningsprodukter som ikke virker – kun selvtillit og nytt syn på verden!

Vaner, mønster og assosiasjoner er en del av det underbevisste sinnet. I hypnose har du tilgang til hele sinnet ditt. Hypnose er helt trygt, meget behagelig, avslappende og ekstremt virkningsfullt! Jeg har hjulpet folk fra total sceneskrekk til trygge talere foran hundrevis av mennesker.

Hvordan foregår programmet?

Jeg behandler alle typer frykt og fobier da de alle har samme grunnleggende fellestrekk. Du vil ikke bli gitt mange øvelser og teknikker du skal ha med deg hjem. Det er ingen «hjemmelekser», ingen eksponeringsterapi, og du blir heller ikke fortalt mange ting som du må gå rundt å huske på! Behandlingen gjennomføres 1:1 i avslappet miljø med meg og deg i enerom og inkluderer konsultasjon, induksjon, veiledning og behandling over to sesjoner. For at du skal få effekt av opplegget er det viktig at du er åpen og klar om hvilke utfordringer du ønsker å løse. Du må komme av egen vilje, og det er ingen hjelp om du bare kommer på oppfordring fra andre (ektefeller/venner/kolleger). Med hypnose og samtale kan vi påvirke det underbevisste sinnet til å overskrive uvaner og utrivelige minner, og snu opplevelsene på hodet for positive tanker.

I den første sesjonen vil du få svar på alle spørsmål du eventuelt måtte ha om hypnose. Vi begynner med en samtale om frykten, triggere, tro og tanker rundt hva du ønsker å oppnå. Så gjør vi hypnose sammen og fokusere på å endre de uønskede mønstrene i underbevisstheten. Sammen forsøker vi å fjerne de mentale hindringene og få deg til å oppnå ditt fulleste potensiale uten frykt. Over 70% har en ekstrem reduksjon, eller blir kvitt sin frykt/fobi permanent etter denne sesjonen!

Den andre sesjonen vil vi ta en gjennomgang av hva som har skjedd med vanene dine siden sist. Vi gjør en ny hypnose sammen og får en dyp forståelse i hvor følelsene dine kommer i fra, og hva de betyr. Til slutt får vi fjernet de siste sporene av det som har plaget deg.

Etter siste sesjon, vil du få utlevert en CD eller lydfil til bruk for selvhypnose for å forsterke virkningen hjemme dersom du føler behov for det.

Les mer om påmelding, priser og betingelser her

Har du spørsmål?

Fyll ut dette skjema, så tar jeg kontakt ved første anledning.