Media

Meg i media

Jeg får ofte tilbud om å vise mine evner som hypnotisør i media. Noen ganger for å oppklare litt om hva hypnose er, og andre ganger mest for moro. Her er noen innslag jeg har deltatt i  🙂

NRKTV Newton

Newton er et program som tar for seg spennende vitenskap for de yngste på NRK TV. Programleder Selda Ekiz var nysgjerrig og fikk lære litt om hypnose.

NRK Schrödingers Katt

Schrödingers Katt er et vitenskapelig program på NRK for de litt eldre. Programlederne Eldrid Borgan og Per Olav Alvestad lar seg hypnotisere for å måle om det skjer noe i hjernen underveis i hypnosen.

Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård utfordret hverandre til mye rart i programmene På tur med Dag Otto.  Jeg hypnotiserte dem begge og både Dag Otto og Kristian sier med hundre prosent sikkerhet at det funket!

Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård utfordret hverandre til mye rart i programserien På tur med Dag Otto.
Jeg hypnotiserte dem begge og både Dag Otto og Kristian sier med hundre prosent sikkerhet at det funket!

Senkveld gutta gjorde et eksperiment som endte opp som en merkelig opplevelse for Hugh Jackman! Jeg dro til London sammen med Nilsi og hypnotiserte ham og ga ham noen rare ordre før han skulle intervjue Wolverine fra X-Men.

Senkveld gutta gjorde et eksperiment som endte opp som en merkelig opplevelse for Hugh Jackman! Jeg dro til London sammen med Nilsi, hypnotiserte ham og ga ham noen rare ordre før han skulle intervjue Wolverine fra X-Men.

Her er et knippe videoer jeg selv har samlet sammen:

Har du spørsmål?

Fyll ut dette skjema, så tar jeg kontakt ved første anledning.